Kompletno nov poslovni prostor-Aerodromski put

Šifra nekretnine : 28383

Izdavanje 9.000 € - Poslovni prostor
1000.00 m2EG  Štampaj
Lokacija: Surčin Ulica: Sterijina Telefonskih linija: 1 prazan 

U blizini aerodroma uz sam put nalazi se ovaj novoizgradjeni prostor od 1000m2 u tri nivoa .Kompletno nov ,sve nivoe povezuje veliki lift teretno-poslovni.
Aluminijumska stolarija,podno grejanje toplotnim pumpama.Na svakom spratu postoje kancelarije i toaleti odvojeno muški -ženski.
Ispred ove zgrade je pripadajući plac za veći broj automobila kao i prolaz za šlepere i kamione.
Idealan za klinike,salone automobila...i mnogo toga. agencijska provizija 50%

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Odličan poslovni prostor, 24.0, Stari Grad

717m2 | 9.321 €
Izdajemo upravo renoviran poslovni/kancelarijski prostor na opštini Palilula, u blizini SUP-a 29.novembar. Strukturu čine 24 kancelarije ( na svakom spratu je po jedna sala za sastanke), pet toaleta, kuhinja, velika terasa. Cena ne uključuje troškove struje, grejanja i druge komunalne troškove, kao ni troškove interneta.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Izuzetan poslovni prostor

300m2 | 6.300 €
Izdajemo ovaj luksuzno i sa posebnom pažnjom sredjen poslovni prostor u najstrožijem centru grada u pešačkoj zoni trgovačkog centra u ambijentalnoj celini ,,Knez Mihajlove" ulice. Izuzetno prijatan salonski prostor, svetao, sačinjen od najluksuznijih materijala sa kompletno novom instalacijom (grejanje,hlađenje,struja,voda) . Zgrada je pod zaštitom spomenika. Namenjen svim delatnostima koje zahtevaju prezentaciju na najviśem nivou. Neposredna blizina javne garaže Obilićev venac. Sastoji se iz velikog i impozantnog antrea, osam prostranih prostorija koje su u komunikaciji, dva uredjena kupatila, jednog toaleta i još jednog potencijalnog kupatila koje se ostavlja na izbor zakupcu da odluči namenu. Takodje poseduje dve terase i jednu veliku uredjenu lodju na koju se izlazi iz dve prostorije. Zgrada je pod zaštitom spomenika. Uz fotografije, možete prošetati 3D turom, a mi smo tu za sve dodatne informacije. Ovaj poslovni prostor izdaje pravno lice. Obavezna dva depozita. Za ovaj prostor zakupac od agencije dobija vaučer od 60.000,00 dinara kao poklon ! agencijska provizija 50%
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Poslovni prostor u samom centru grada

500m2 | 6.000 €
U samom centru grada nudimo vam poslovni prostor u poslovnoj zgradi. Po strukturi je podeljen na 11 kancelarija od čega su tri velike od 40 do 80m2 idealne ta open space koncept za veći broj ljudi, dok su ostale kancelarije za 4 do 6 radnih mesta, dve opremljene kuhinje, tri toaleta, i prelepa terasa sa koje se pruža pogledna trg. Izdaje se kao celina, a može i zasebno jedan deo (polovina), cena je druga ukoliko ide posebno. agencijska provizija 50%
Detaljnije