Idealno za vinariju, klub, kafić...

Šifra nekretnine : 111937

Prodaja 220.500 € - Poslovni prostor
147.00 m2Suteren/III  Štampaj
Lokacija: Botanička Bašta Ulica: Vojvode Dobrnjca Telefonskih linija: 1 

Poslovni prostor pogodan za vinariju, kafić, klub... Ima tri mokra čvora, komplet opremljena kuhinja ( roštilj, kuhinja ), prostorija sa šankom - opremljena, ostava. Magacin i veliki prostor u G sa unutrašnjim stubovima.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • UREĐAJI:Klima
Video nekretnine
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Na lepoj lokaciji

2.0 | 68m2 | 150.000 €
Kancelarijski prostor u visokom prizemlju visine prvog sprata, u lepoj novijoj zgradi, na atraktivnoj lokaciji, na uglu sa Strahinjića bana, a u neposrednoj blizini javne garaže. Sastoji se od tri prostorije, ali se lako može prilagoditi budućoj nameni. Renoviran je, brzo useljiv i pogodan za različite delatnosti (firmu, salon, fitnes, advokaturu), kao i za izdavanje. Dokumentacija je uredna, trenutno je u procesu knjiženja.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Poslovni prostor na odličnoj lokaciji

54m2 | 65.000 €
U strogom centru grada kod POLITIKE nalazi se ovaj poslovni prostor .Uspešno funkcionisao kao teretana,ima prirodnu ventilaciju kao i dodatno ubacivanje i izbacivanje vazduha kroz ventilaciju.Centralno grejanje se ne plaća . Hodnik i stepenište može da koristi samo ovaj prostor što dodatno povećava kvadraturu na ukniženih 54kvadrata. Parking pripada samo stanarima u zgradi i ima rampu.Sastoji se iz dva veća prostora ,odvojene svlačionice i kupatila.Dodatak ovom prostoru uredjen hodnik sa stepeništem i još jednim bezbedonosnim vratima. PROSTORIJE: 1 velika prostorija, izdvojena svlaĺionica, kupatilo, hodnik.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Objekat na 2 nivoa

930m2 | 450.000 €
Objekat na 2 nivoa koji se nalazi na 82,56 ari placa. Prvi nivo 930m2, takođe i drugi nivo isto. Prvi nivo - open spejs, mašine, 3 dela spojena u jedan veliki prostor. 3 pokretna gejta. Utovarne rampe za kamione. Trafo kućica 630kw pripada fabrici i vlasništvo fabrike. 6 hidrantnih mreža. Plac ograđen sa pokretnom rampom i kamere. Posebno uređeni parkinzi, sve izbetonirano. Glavni objekat betonska debljina 35cm - 40cm. Na prvoj etaži: 3 kancelarije, toalet sa kupatilom, kuhinja, apartman sa svojim kupatilom. Objekat ima kamionski prilaz, objekat se nalazi u komercijalnoj zoni na glavnom magistralnom putu Golubac - Kučevo. Mašine se ne prodaju. Moguće je otvoriti velike trgovinske kuće: Lidl, Dis, može hotel. Moće da uđe dosta automobila. Može montažna hladnjača. PROSTORIJE: kancelarija, kancelarija, kancelarija, toalet sa kupatilom, kuhinja, apartman sa svojim kupatilom, objekat 2 nivoa, prvi nivo 930m2, drugi nivo 930m2.
Detaljnije